E-Commerce Specialist at Civilpoint Oy

Hei sinä myynnin tai markkinoinnin ammattilainen! Civilpoint Oy on johtava rakennusalan ohjelmistotalo Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen alan parhaat suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitetut ohjelmistot. He etsivät nyt joukkoonsa Espooseen verkkokaupan markkinoinnista vastaavaa E-Commerce Specialistia. Civilpoint Oy:llä työtyytyväisyys on erinomaisella tasolla, mikä näkyy aina Taloustutkimuksen tuottamassa henkilöstötutkimuksessa saakka. Lue lisää avoinna olevasta tehtävästä ja hyppää mukaan Civilpointin innostavaan ja kannustavaan työyhteisöön jättämällä hakemuksesi 8.8. mennessä.

Civilpoint Oy on johtava rakennusalan ohjelmistotalo Suomessa, joka tarjoaa asiakkailleen alan parhaat suunnitteluun, rakentamiseen ja tiedonhallintaan tarkoitetut ohjelmistot. Yritys toimii aktiivisesti alan kehityshankkeissa Suomessa ja Baltiassa ja asiakkaina toimivat suunnittelu- ja konsulttitoimistot, infra-alan asiantuntijayritykset ja tilaajaorganisaatiot. Civilpoint on Trimble- ja Autodesk-ohjelmistojen valtuutettu jälleenmyyjä ja tarjoaa ohjelmistoasiakkailleen myös kattavat tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut.

Point Group on osa kansainvälistä Arkance Systems -konsernia, johon kuuluvat Suomessa Civilpointin lisäksi myös talonrakentamisen ohjelmistojen asiantuntijapalveluita tarjoava Buildpoint Oy sekä omaisuudenhallinnan ratkaisuja tarjoava Assetpoint Oy. Point Groupilla saat työskennellä yhdessä rakennusalan, infran ja omaisuudenhallinnan asiantuntevien ammattilaisten kanssa. Konserni työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä ja toimintamme on vahvassa kasvussa. Yhdessä asiakkaidensa kanssa Point Group huolehtii, että rakennettu ympäristömme säilyttää arvonsa ja pysyy kunnossa nyt ja tulevaisuudessa.

Civilpointin myynti laajenee entistä monikanavaiseksi verkkokaupan toimesta ja etsimme nyt E-Commerce Specialistia vastaamaan verkkokaupan valmistelusta ja lanseerauksesta sekä jatkuvasta kehityksestä käyttöönoton jälkeen. Kyseinen rooli organisaatiossa on uusi, mutta Arkance Systems -konsernitasolla vastaavanlaisia verkkokauppoja on jo käytössä. Tässä roolissa pääset luomaan luomaan sekä täysin uutta, Suomen markkinoille sopivaa verkkokauppaa, sekä hyödyntämään jo olemassa olevia käytäntöjä ja asiantuntijuutta.

E-Commerce Specialistin monipuolisessa roolissa pääset osallistumaan verkkokaupan rakentamiseen, luomaan alustalle sisältöä ja julkaisuja sekä varmistamaan verkkokaupan näkyvyyttä hakukoneoptimoinnin keinoin sekä Civilpointin muita markkinointikanavia käyttäen. Lisäksi roolisi pitää sisällään mm. kilpailija-analyysien laatimista ja verkkokaupan avaamisen jälkeen tulosten seurantaa ja verkkokaupan jatkokehitystä tulosten perusteella. Tässä tehtävässä pääset tekemään aktiivisesti yhteistyötä myös kansainvälisesti verkkokaupan parissa työskentelevien kollegojen sekä Civilpointin Suomen markkinointikoordinaattorin kanssa.

Tässä tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on jo vahvaa ymmärrystä modernin markkinoinnin saralla, aikaisempaa osaamista digimarkkinoinnista ja olet valmis kehittämään verkkokauppaa aktiivisesti ja pitkäjänteisesti. Ideaalitilanteessa sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta verkkokaupan parissa työskentelystä ja/tai digitaalisen markkinoinnin työtehtävistä. Roolin kansainvälisen yhteistyön vuoksi toivomme sinulta myös sujuvaa viestintätaitoa sekä suomeksi että englanniksi. Roolin ollessa uusi, tehtävänkuva tulee kehittymään verkkokaupan kasvaessa ja pääset myös itse vaikuttamaan työtehtävien kokonaisuuteen.

Sinulta odotamme:

 • Soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi digimarkkinoinnin opinnoista
 • Modernin markkinoinnin kokonaisvaltaista ymmärrystä ja aikaisempaa kokemusta digimarkkinoinnista
 • Aikaisempaa kokemusta WooCommerse tai muun verkkokauppapalvelimen käytöstä
 • Aktiivista ja innovatiivista asennetta, sekä hands-on työskentelytyyliä
 • Hyvää WordPress-osaamista ja aikaisempaa Googlen markkinointityökalujen (erityisesti Google Analytics) käyttökokemusta
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Civilpoint tarjoaa sinulle:

 • Vastuullisen roolin, jossa pääset tekemään kansainvälistä yhteistyötä sekä kehittymään ja haastamaan itseäsi täysin uuden ja muuttuvan tehtävänkuvan parissa
 • Kannustavan työympäristön ja innostuneiden työkavereiden tuen organisaatiossa, jonka henkilöstön tyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Taloustutkimuksen toteuttamassa henkilöstötutkimuksessa 2020 Point Groupin kokonaisarvosana työpaikkana oli 4,61, asteikolla 1-5, ja lähes kaikki vastaajista suosittelevat Civilpointia työpaikkana.
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Viihtyisät toimitilat Espoossa ja laadukkaat työskentelyvälineet
 • Kiinteän kuukausipalkan ja kilpailukykyisen palkitsemisjärjestelmän
 • Vapaa-ajan vakuutusturvan ja kattavan työterveyshuollon
 • Hyvät etenemismahdollisuudet kansainvälisen ja kasvavan organisaation sisällä

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 8.8.2021 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Civilpoint Oy:n palvelukseen. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten 29.7. klo 12-13 ja 4.8. klo 11.30-12.30.