IT-konsultiksi eCraftin NewCrafters -ohjelmaan

Vielä ehdit tarttua elämäsi tilaisuuteen! Jos IT-konsultointi saa mielenkiintosi heräämään, niin nyt on viimeinen tilaisuutesi hakea eCraftin NewCrafters koulutusohjelmaan tavoittelemaan uraunelmiasi.

“Ohjelman idea on seuraava: Haluamme kouluttaa sinusta IT-alan asiantuntijan sinua kiinnostavaan rooliin, jossa voit hyödyntää jo aiemmin kertynyttä osaamistasi työkokemuksen tai opiskeluiden kautta. Aiempaa IT-alan kokemusta emme vaadi. Koulutamme ja rekrytoimme nyt sinut ja 19 muuta uutta asiakaslähtöistä sovelluskonsulttia Newcrafters-rekrytointiohjelman kautta vauhdittamaan kovaa kasvuamme niin Espoossa, Tampereella kuin Turussakin.”

Ohjelma sisältää neljä polkua: talous, tuotanto & logistiikka, liiketoimintajärjestelmäkonsultointi (CRM) sekä etenkin ISM -opiskelijoille sopiva data & analytiikka. Innostavat tehtävät alkavat 22.3. ja työsuhde on kokoaikainen, vakituinen sekä palkallinen. Ohjelmassa työllistyt suoraan eCraftille.

Haku NewCrafters -ohjelmaan on auki ja jatkuu 31.1. saakka. Lue lisää NewCrafters -ohjelmasta, poluista sekä hakemisesta eCraftin sivuilta.